Varmt välkommen till Profilum!

Vi har funnits sedan 2015 men har trots detta branscherfarenhet med försäljning och produktion av profilerade produkter sedan 1999. För oss är kunden det absolut viktigaste som finns - därför är det fokus på att kunden ska vara nöjd, det vill säga du ska vara nöjd. Vår erfarenhet säger att en kund är nöjd när allting fungerar genom hela processen, från idé till färdig produkt. Därför sätter Profilum dig och ditt varumärke främst och fokuserar på att erbjuda den bästa servicen och produkterna för ändamålet. Med andra ord kvalité till bästa pris.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Hur vill ni att personalen ska vara klädda när ni besöker kunder, står på mässa eller representerar företaget i allmänhet? Vi tror att ni vill att det ska säga en hel del om ert företag, ert varumärke och vad ni jobbar med. Vi går gärna igenom detta med er och kan komma med lite goda råd och erfarenheter. När vi tänker företagsprofilering så tänker vi på starka varumärken. Vi ser en tydlig skillnad på framgång hos företag som verkligen bryr sig om hur personalen går klädd, vilka give aways som köps samt hur den röda tråden genomsyrar hela företaget. Vi berättar gärna mer och visar några riktigt starka exempel. Kontakta oss gärna!

Service

Vi ser det som en självklarhet att du får den bästa och mest personliga servicen och bemötandet hos Profilum. För oss är ingen kund för liten och definitivt inte heller för stor. För det spelar ingen roll om du beställer en skjorta till en mässa eller 5 000 jackor till personalen. Du ska alltid känna dig välkommen. Vi vill att alla våra kunder ska prata gott om Profilum. Profilum ska vara det självklara valet för företag och professionella yrkesmän när det gäller allt som rör profilkläder, presentreklam, yrkeskläder och unika produktioner.

Korta fakta

Bolagsnamn
Profilum AB
Org.nummer
559028-1910