SPECIALPRODUKTION


SPECIALPRODUKTION/EGEN DESIGN

Under lång tid har Profilum byggt upp ett stort kontaktnät med fabriker runt om i världen. Det är väl inarbetade kontakter som möjliggör att ta fram unika produkter till våra kunder men även ett sätt att kunna erbjuda produkter till priser som ligger långt under de priser som branschen generellt erbjuder.

Förutsättning för att kunna tillverka i fabriker är att rätt volym på beställningen uppnås. Volymen skiljer sig mellan olika produkter men även för de olika länderna. Varje kundförfrågan skiljer sig gällande krav på leveranstid, pris, volym och kvalité. Därför analyseras varje förfrågan i samråd med kunden för att komma fram till bästa produktionsland/fabrik för just den ordern. Vissa länder/fabriker har en kortare leveranstid men ett något högre pris medan andra har precis tvärtom. Därför utgår man alltid från kundens behov gällande volym, pris, kvalité och leveranstid då man väljer vilket land man bäst skall producera i. Fabriksproduktion är intressant för alla företag som har någon produkt de köper i större volym vilket de flesta har men inte alltid tänker på.

Under årens lopp har vi på förfrågan tillverkat mängder av olika klädkollektioner och reklamprodukter till olika företag. Även specialprodukter som t.ex längdskidor, stavar, flamkläder med läder, svetsade madrasser, specialanpassade utrustningssäckar, sovsäckar, draperier, speciallakan & överkast, tält, skoterskor, skoteroveraller, extremt varma dunkläder, diplomramar, handskar, mössor i alla modeller, svetsade stålprodukter m.m. Bara fantasin sätter gränser när man producerar direkt i fabrik, allt är möjligt att tillverka! Välkommen med en förfrågan om du har någon produkt du köper eller vill köpa i större volymer.